OM VA-ONLINE 2018-01-19T13:27:15+00:00

Om tjänsten

VA-Online lanserades den 12 december 2012. Vi var bland de första med molntjänsten i världen anpassat för rörinspektion utvecklat i Sverige. Kortfattat är VA-Online molntjänst för Sveriges rörinspektörer, konsulter, projektledare, VA-ingenjörer och beställare. Servrar är placerade i Stockholm och utveckling/programmering sker på Svensk mark.

VA-Online är uppbyggt utav flera delar som fungerar som ett gemensamt system för alla som jobbar med video-, text- & ljuddokumentation och redovisning. Smartphone, surfplatta eller dator ditt val. Fungerar på Windows, MAC och Linux. Modern molnlösning på marknaden för videoinspektion. Inga fler CD/DVD skivor och lagrings bekymmer, tjänsten VA-Online utvecklades speciellt för att underlätta arbetet för beställare och rörinspektörer.

VA-Online levererar professionellt utformade rapporter inom rör- och brunnsinspektion. Oavsett utförande av intern inspektion eller undersökning av det offentliga avloppssystemet, VA-Online erbjuder den mest avancerade tekniken för varje inspektionsändamål.

Idag ansvarar företaget SweVES Advance AB för kontinuerlig produkt- och tjänsteutveckling, med fokus på support, tillgänglighet, innovation och utveckling.

Vi tar gärna emot förslag på idéer & förbättringar av systemet, kontakta oss för förslag.